ШТО ХИТНИЈЕ РЕАГОВАТИ НА ПОПЛАВЉЕНИМ ПОДРУЧЈИМА

На ванредној сједници Економско-социјалног савјета Републике Српске, одржаној 30. маја 2014. године, социјални партнери су анализирали укупну економско-социјалну ситуацију у Републици Српској са посебним освртом на стање у реалном и јавном сектору привреде и запослености на подручјима захваћеним катастрофалним поплавама. 

Током сједнице, социјални партнери су изразили најдубљу забринутост због тешке економско-социјалне ситуације у којој се нашла Република Српска и позивали на апсолутну солидарност свих грађана, државних органа, организација и привредних субјеката у циљу санирања негативних посљедица у поплављеним подручјима.

Исто тако, представници Савеза синдиката и Уније удружења послодаваца Републике Српске указали су да је од посебног значаја активно учешће представника социјалних партнера у свим законодавним и другим активностима Владе Републике Српске у вези са санирањем посљедица поплава. С тим у вези, упућен је затијев Влади Републике Српске да се сви законодавни акти, документи и мјере за ублажавање и санирање посљедица поплава претходно разматрају на сједници Економско-социјалног савјета Републике Српске.

Сједницом  Савјета је предсједавала, Ранка Мишић, предсједник Савеза синдиката Републике Српске, а истој су присуствовали представници Владе Републике Српске које је предводио министар рада и борачко-инвалидске заштите, Петар Ђокић и представници Уније удружења послодаваца Републике Српске на челу са предсједником Предрагом Згоњанином.

What is the http://www.celltrackingapps.com best cell phone tracking software on a samsung n7100 galaxy note ii